Cadeaubon 33 Good Food (Helmond) t.w.v. €100 +10% extra tegoed
100,00

Cadeaubon 33 Good Food (Helmond) t.w.v. €100

33 Good Food bevindt zich aan de Kamstraat 22 te Helmond. Eigenaar Freek Boetzkes en zijn team maken er voor u een onvergetelijke avond van! ...Meer informatie

    Dit artikel is direct uit voorraad leverbaar!Gezien de huidige Corona-crisis heeft 33 Good Food helaas noodgedwongen haar deuren tijdelijk moeten sluiten. Zij zijn er echter van overtuigd dat ze u in de toekomst, na deze onzekere tijden, weer mogen ontvangen! Daarom stellen wij u in de gelegenheid een cadeaubon van 33 Good Food aan te schaffen. Uit waardering voor uw loyaliteit, zal 33 Good Food het tegoed van deze dinerbon met 10% verhogen! U kunt deze cadeaubon bestellen via onze website, waarna u na betaling de cadeaubon binnen enkele dagen in de brievenbus vindt.www.33goodfood.nl

 

33 GOOD FOOD

33 Good Food is een eigentijds en laagdrempelig restaurant in hartje Helmond. Het grootste deel van onze naam bestaat uit goed eten. Onze menukaarten bestaan er zelfs volledig uit. Goed eten is de basis van wat we doen. Daar begonnen we in oktober 2017 mee. En daar willen we nog heel lang mee doorgaan.

Wij van 33 Good Food vinden dat goed eten niet alleen wordt bepaald door de kwaliteit van de gerechten die we bereiden en uitserveren. Het is veel breder dan dat. Goed eten is een complete ervaring, die al begint op het moment dat je onze industrieel ingerichte zaak binnenstapt. En eindigt wanneer je ons pand weer verlaat. Daartussenin doen wij alles wat we kunnen om je te laten genieten. Van het beste en lekkerste eten, maar ook van andere zaken die bijdragen aan een geslaagd etentje buiten de deur. Heerlijke drankjes, de juiste achtergrondmuziek, attent en leuk personeel en nog veel meer.

Ons concept kunnen we het beste indelen onder fast casual: betaalbaar, vlot, flexibel en informeel. Voor een snelle lunch of avondmaaltijd zit je bij ons goed. Heb je trek in een avondvullend programma of juist iets ertussenin? Blijf vooral lekker zitten, binnen of - op mooie dagen - in onze sfeervolle binnentuin. Wij verwennen je wel. Met goed eten, en alles wat daarbij hoort. Goed eten voor iedereen. Daarvoor staat 33 Good Food.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Jeannine van Duijn Geplaatst op 20 Mei 2020 at 17:43

Prijs/kwaliteit/service 10 op 10!!


5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen