Onze vernieuwde website

Vernieuwde website Vin Unique 

Wat is er veranderd?

De afgelopen tijd zijn wij druk aan het werk geweest om voor u de navigatie binnen ons assortiment te vereenvoudigen en duidelijker te maken. Zo vindt u op onze homepage een drietal wisselende wijnen die in de kijker worden gezet vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Wijn-spijsadvies

Ook kunt u tegenwoordig heel eenvoudig uw gerecht opzoeken op onze website voor uw wijn-spijsadvies. Typ simpelweg in het zoekvenster uw gerecht in, bijvoorbeeld "hert", "lamsvlees" of "stoofpotje" en alle wijnen die hierbij passen worden direct getoond. Natuurlijk bent u ook nog van harte welkom in onze winkel voor een persoonlijk advies.

Wat is er nog meer vernieuwd?

Wanneer u onze wijnen op basis van druivenras wilt filteren, doet u dat niet langer direct via één van de kopjes op de homepage. U vindt deze categorie onder het kopje Herkomst en u kunt binnen het subkopje Druivenrassen een selectie maken. Ook als u alle wijnen van een bepaald wijnhuis wilt zien, doet u dat via het kopje Herkomst, gevolgd door het subkopje Wijnhuizen waarna al onze wijnhuizen worden getoond.

En werkt dit ook voor wijnlanden?

Onder het kopje Herkomst vindt u naast de subkopjes Druivenrassen en Wijnhuizen, een kopje Wijnlanden. Wanneer u op deze pagina in het linkermenu een land selecteert, worden alle rode en witte wijnen, rosé's, mousserende wijnen en dessertwijnen uit dit land getoond.

Veiligheid

Recent hebben wij onze website/webshop extra beveiligd. Dit ziet u aan het groene blokje dat links van het adres van onze webpagina wordt weergegeven. Dit houdt in dat uw gegevens zoals uw naam, adres en nog belangrijker: uw wachtwoorden en betalingsgegevens, via een beveiligde verbinding verstuurd worden en dus privé zijn én blijven.