Menu
0
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8!
Gratis verzending vanaf €99 incl. Track & Trace
Bestellen mogelijk vanaf 1 fles!
Bezoek ook onze winkel en ons proeflokaal

Wijnklimaatkast Le Soin du Vin Girbal GSDV 184 Duo Frameless

Geen producten gevonden




of

Keer terug naar de homepage

Een wijnklimaatkast van het Deense merk Girbal Le Soin du Vin is van topkwaliteit. Deze klimaatkasten hebben een mooi design, zijn geruisloos, makkelijk in gebruik en hebben een laag energieverbruik. Dit zijn wijnklimaatkasten om uw wijnen optimaal in te bewaren.

 

Wijnklimaatkast Le Soin du Vin Girbal GSDV 184 Duo

Deze wijnklimaatkast beschikt over frameloze deur en twee gescheiden temperatuurzones voor uw witte en rode wijnen. De capaciteit van deze kast bedraagt 166 Bordeaux- of Bourgogneflessen.

 

Eigenschappen:

• Bescherming tegen schadelijk UV-licht
• Flessen afzonderlijk bereikbaar op de massief houten schuifladen
• Luchtzuivering door koolstoffilter
• Constante temperatuur, door koeling of verwarming
• Afsluitbaar met slot
• Uitschakelbare LED-verlichting
• Draairichting van deur omkeerbaar
• 176 cm hoog, 68 cm diep en 59.5 cm breed

 

Een bijzonder mooie zwarte wijnklimaatkast met twee klimaatzones. De wijnklimaatkast is voorzien van een getinte glazen deur zonder frame met RVS-handvat waarvan de draairichting omkeerbaar is. Het glas is behandeld met dubbel anti-Ultraviolet (UV). Een schitterende wijnklimaatkast als het om het bewaren van en/of het speciaal serveren van wijnen gaat.

 

De wijnklimaatkast wordt geleverd met 14 mooi afgewerkte massief houten schuifladen. Dit model wijnklimaatkast beschikt over twee verschillende temperatuurzones. De bovenste temperatuurzone is bestemd voor uw witte wijnen en de temperatuur kan ingesteld worden van 5 tot 12 graden Celsius. De onderste temperatuurzone is bestemd voor uw rode wijnen en hier kan de temperatuur ingesteld van 12 tot 18 graden Celsius. De wijnklimaatkast beschikt over geïntegreerde, amberkleurige LED-verlichting en een slot. Ook heeft de kast een carbonfilter voor het zuiveren van de lucht en om ongewenste geuren te verwijden. De wijnkast is door een speciaal gemonteerde compressor geheel trillingsvrij.

 

* Levering aan huis op afspraak!
* Genoemde prijs is inclusief levering en inclusief verwijderingsbijdrage!

Door het gebruik van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Manage cookies

Op de hoogte blijven van wijnaanbiedingen, wijnproeverijen en het laatste wijnnieuws?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:0,00
Bestel nog voor 99,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €5