Wijnproeverij op locatie

Vin Unique organiseert sinds 1998 wijnproeverijen op locatie bij u thuis, de sportclub, een vereniging of bij uw bedrijf in Den Bosch, Vught, Eindhoven, Breda, Tilburg maar ook in de rest van Nederland en België. Vin Unique onderscheidt zich door zijn expertise op wijngebied, een breed wijnassortiment, een oprechte interesse in de wensen van de klant, een uitstekende service en de passie van eigenaar en vinoloog Michael en zijn team van wijnadviseurs.

Laat je meenemen en inspireren door vinoloog Michael Gemmeke of één van zijn deskundige medewerkers en ontdek de mooiste wijnen uit bekende en minder bekende wijnlanden. De kosten van een wijnproeverij op locatie zijn € 300,00 voor een groep tot 10 personen (inclusief wijnen, eventueel glaswerk en reiskosten). 

 

Wijnproeverij voor grote groepen

Een wijnproeverij voor een grotere groep is uiteraard ook mogelijk. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal personen en het aantal te proeven wijnen en worden daarom in overleg bepaald. Heeft u vragen over de mogelijkheden en bespreekt u graag uw wensen, laat het ons weten!

Wilt u graag een wijnproeverij op locatie organiseren? Neem dan contact met ons op of bel ons op 073-5511600.

Wijnproeverij op locatie