Wijnproeverij Den Bosch, Vught, Boxtel, Oss, Uden, Eindhoven, Tilburg, Breda, Berlicum, Oisterwijk, Waalre, Best, Veldhoven, Nuenen, Rosmalen, Schijndel, Sint-Oedenrode, Helvoirt, Engelen, Vlijmen, Waalwijk, Tilburg en de rest van Brabant, Utrecht, Zuid-H

Wijnproeverij in ons proeflokaal

Wij organiseren regelmatig een wijnproeverij in ons proeflokaal in Sint-Michielsgestel, nabij Den Bosch en Vught. Onze wijnproeverijen staan voornamelijk in het teken van een nadere kennismaking met ons bijzondere wijnassortiment. Gezelligheid en genieten in een leuk gezelschap staan hierbij voorop.

Tijdens de wijnproeverij worden er doorgaans 10 wijnen geproefd en gaan we bij iedere wijn dieper in op een aantal factoren zoals de herkomst, druivenrassen en de manier van produceren van de wijn. Het geheel vindt plaats in een informele sfeer en is altijd vrijblijvend. Heeft u een lekkere wijn ontdekt en wilt u deze kopen? Alle wijnen zijn na afloop van de wijnproeverij te bestellen of direct mee te nemen.

 

Wijnproeverij kosten

De kosten bedragen € 30,00 per persoon (incl. wijn & kaas) tenzij anders vermeld. De proeverijen starten doorgaans om 20:00 uur in ons proeflokaal in Sint-Michielsgestel (max. 22 personen per wijnproeverij). Onze wijnproeverijen duren gemiddeld 3 uur.

 

Wijnproeverij bij Vin Unique

U kunt op ieder gewenst moment met een gezelschap gebruik maken van ons proeflokaal voor een door ons georganiseerde wijnproeverij, eventueel in combinatie met een kaasproeverij. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op of bel ons op 073-5511600 om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wijnproeverij op locatie in Den Bosch, Vught, Eindhoven, Tilburg, Breda, Berlicum, Oisterwijk, Waalre en de rest van Brabant, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Limburg.

Vin Unique organiseert sinds 1998 wijnproeverijen op locatie bij u thuis, de sportclub, een vereniging of bij uw bedrijf in Den Bosch, Vught, Eindhoven, Breda, Tilburg maar ook in de rest van Nederland en België. Vin Unique onderscheidt zich door zijn expertise op wijngebied, een breed wijnassortiment, een oprechte interesse in de wensen van de klant, een uitstekende service en de passie van eigenaar en vinoloog Michael en zijn team van wijnadviseurs.

Laat je meenemen en inspireren door vinoloog Michael Gemmeke of één van zijn deskundige medewerkers en ontdek de mooiste wijnen uit de bekende en minder bekende wijnlanden.

De kosten van een wijnproeverij op locatie, te verzorgen door een medewerker van Vin Unique, bedragen € 300,00 voor een groep tot 10 personen, inclusief wijnen, glaswerk en reiskosten. Kosten voor een groep groter dan 10 personen worden in overleg bepaald, afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Indien u de proeverij wilt laten begeleiden door vinoloog Michael Gemmeke dan bedragen de kosten € 50,00 per persoon met een minimum deelname van 10 personen.

Wilt u graag een wijnproeverij op locatie organiseren? Neem dan contact met ons op of bel ons op 073-5511600.

 

Wijnproeverij voor grote groepen

Een wijnproeverij voor een grotere groep is uiteraard ook mogelijk. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal personen en het aantal te proeven wijnen en worden daarom in overleg bepaald.

Heeft u vragen over de mogelijkheden en bespreekt u graag uw wensen, neem dan contact met ons op of bel ons op 073-5511600.

 

Wijnproeverij met een thema in 2020

Wij organiseren ook gedurende het jaar 2020 op diverse data een wijnproeverij in ons proeflokaal in Sint-Michielsgestel. U kunt zich hiervoor inschrijven per e-mail, ons bellen op 073-5511600 of een bezoek brengen aan onze winkel. De kosten per wijnproeverij bedragen € 30,00 per persoon, tenzij anders vermeld. 

 

Datum:

Thema:

Donderdag 26 Maart 2020

Italië

Donderdag 23 April 2020

Spanje & Portugal

Donderdag 28 Mei 2020

Nieuwe wereld

Donderdag 29 Oktober 2020

Italië (wegens COVID-19 uitgesteld)

Donderdag 19 November 2020

Frankrijk, Duitsland & Macedonië (wegens COVID-19 uitgesteld)

Donderdag 26 November 2020

Grand Cru wijnen (€ 50,00 p.p.) (wegens COVID-19 uitgesteld)

Donderdag 10 December 2020

Italië & Spanje (wegens COVID-19 uitgesteld)

 

Wilt u graag één van onze thema-wijnproeverijen bijwonen? Neem dan contact met ons op of bel ons op 073-5511600. 

Direct voor een van de proeverijen aanmelden per e-mail

 

Wijnproeverij op locatie in Retie (BE)

Vin Unique organiseert twee keer per jaar, in het voorjaar en in het najaar, een wijnproeverij in Retie (BE) in samenwerking met Voeding Hodonk. Er staan tijdens deze proeverij ongeveer 40 wijnen op de proeftafels die gecombineerd kunnen worden met diverse hapjes en lekkernijen, verzorgd door Voeding Hodonk. Kom geheel vrijblijvend genieten en ontdek ons prachtige wijnassortiment! Deze doorlopende proeverij vindt plaats van 14:00 - 17:00 uur. De entree is gratis en u hoeft zich voor deze proeverij niet in te schrijven.

 

Wijn proeven bij het jaarlijkse Open Wijn Weekend bij Vin Unique

Tot onze spijt hebben wij definitief de beslissing moeten nemen om het jaarlijkse "Open Wijn Weekend", dit jaar op 5 & 6 September, te annuleren.
 
Ondanks alle getroffen voorbereidingen om een Corona-proof evenement te kunnen organiseren, vinden we het gezien de huidige ontwikkelingen rondom Corona niet verantwoord om het door te laten gaan.
 
Om toch kennis te maken met onze nieuwe ontdekkingen, die wij u graag hadden willen presenteren tijdens dit weekend, kunt u op alle zaterdagen in September bij ons Corona-proof komen proeven.
 
U kunt zich telefonisch of per e-mail aanmelden voor een specifiek tijdvak op de door u gewenste Zaterdag in September. Wij faciliteren dan een voor u veilige omgeving die voldoet aan alle richtlijnen. Aan deze proeverij zijn geen kosten verbonden en u ontvangt ook dan 10% korting op uw aankopen.
 
Indien u liever vanuit huis onze nieuwe wijnen wilt ontdekken ontvangt u tot en met 30 September een korting van 10% op uw online aankopen bij gebruik van de kortingscode: “wijnweekend”.
 
We hopen hiermee toch een alternatief te hebben gevonden om u kennis te laten maken met onze zorgvuldig geselecteerde nieuwe wijnen.
 
Blijf gezond en tot snel!

 

Klik hier om ons gehele assortiment te bekijken.