Open Wijn Weekend

Wijn proeven tijdens het jaarlijkse Open Wijn Weekend

Tot onze spijt hebben wij definitief de beslissing moeten nemen om het jaarlijkse "Open Wijn Weekend", dit jaar op 5 & 6 September, te annuleren.
 
Ondanks alle getroffen voorbereidingen om een Corona-proof evenement te kunnen organiseren, vinden we het gezien de huidige ontwikkelingen rondom Corona niet verantwoord om het door te laten gaan.
 
Om toch kennis te maken met onze nieuwe ontdekkingen, die wij u graag hadden willen presenteren tijdens dit weekend, kunt u op alle zaterdagen in September bij ons Corona-proof komen proeven.
 
U kunt zich telefonisch of per e-mail aanmelden voor een specifiek tijdvak op de door u gewenste Zaterdag in September. Wij faciliteren dan een voor u veilige omgeving die voldoet aan alle richtlijnen. Aan deze proeverij zijn geen kosten verbonden en u ontvangt ook dan 10% korting op uw aankopen.
 
Indien u liever vanuit huis onze nieuwe wijnen wilt ontdekken ontvangt u tot en met 30 September een korting van 10% op uw online aankopen bij gebruik van de kortingscode: “wijnweekend”.
 
We hopen hiermee toch een alternatief te hebben gevonden om u kennis te laten maken met onze zorgvuldig geselecteerde nieuwe wijnen.
 
Blijf gezond en tot snel!

 

Klik hier om ons gehele assortiment te bekijken.

 

www.openwijnweekend.nl