Verzenden & retourneren

Wij brengen geen verzendkosten in rekening voor bestellingen vanaf €99,00 inclusief BTW. Voor bestellingen van minder dan €99,00 inclusief BTW hanteren wij een bijdrage aan de verzendkosten van €6,50. Ook kunt u tijdens de Corona-crisis gebruik maken van ons zogeheten WINE PICK-UP POINT om toch van heerlijke wijnen te genieten en tegelijkertijd geen risico te lopen.

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop, neem dan contact met ons op. We nemen uw bestelling graag retour en ruilen deze indien gewenst om voor een alternatief. Het gaat er tenslotte om dat u tevreden bent over uw aankoop en geniet van onze heerlijke wijnen!

 

WINE PICK-UP POINT

Om ervoor te zorgen dat u uw wijnen en overige producten zorgeloos bij ons kunt verkrijgen, hebben wij tijdelijk een speciaal WINE PICK-UP POINT ingericht. U kunt uw wijnen hier volledig contactloos ophalen en afrekenen. Bestellingen kunt u telefonisch (bellen, SMS, app) of per e-mail plaatsen. Graag vernemen wij van u welke producten u wenst af te halen en op welke dag. Ook vragen wij u om een indicatie van het tijdstip van afhalen.

Voor het afhalen van uw bestelling, kunt u terecht op de naast onze zaak gelegen oprit. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling in de auto geplaatst wordt en u kunt betalen via ons contactloze PIN-apparaat, een Tikkie en/of betaalverzoek of via bankoverschrijving. Uiteraard kunt u ook uw bestelling via onze website plaatsen en deze via één van de betaalmethodes afrekenen en vervolgens via ons WINE PICK-UP POINT afhalen. Op vrijdag en zaterdag kunt u tijdens onze openingstijden de gehele dag terecht op ons WINE PICK-UP POINT. Op overige dagen verzoeken wij u om uw bestelling en geplande afhaalmoment kenbaar te maken via één van bovenstaande methodes en kanalen.

 

Verzending van uw wijnen

- Wij versturen uw bestelling binnen 24 uur.
- Levering geschiedt via het speciaal hiervoor aangestelde Wijndistributiecentrum Verhoeven of Flespakket.nl. 
- Wij hanteren een maximale levertermijn van drie werkdagen. Indien dit niet haalbaar is, nemen wij direct contact met u op.
- Binnen acht dagen na het plaatsen van uw bestelling heeft u het recht de aankoop door middel van een aangetekende brief ongedaan te maken. 
- Mocht één van de door u bestelde producten niet voorradig zijn, dan nemen wij direct contact met u op.
- Raadpleeg voor overige bepalingen onze Algemene Voorwaarden. Indien gewenst sturen wij u deze op verzoek graag toe.

 

Retourneren van uw bestelling

Bent u niet tevreden met uw aankoop, neem dan contact met ons op. Wij ruilen deze graag voor u om, het gaat er tenslotte om dat u geniet van uw aankoop!