Betaalmethoden

Wij bieden een aantal verschillende betaalmethoden aan, te weten:
     -  iDEAL;
     - 
Bancontact / Mister Cash;
     - 
Vooruitbetaling, en;
     - 
Betalen bij afhalen in de winkel.
Aanvullende informatie met betrekking tot de verschillende betaalmethoden vindt u hieronder.

Betalen via iDEAL

U kunt betalen via iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank of Fortis Bank. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig.
Kosten: wij berekenen geen kosten voor betaling via iDEAL.

Betalen via Bancontact / Mister Cash

U kunt betalen via Bancontact / Mister Cash als u gebruik maakt van internetbankieren via een Belgische Bank. Betalen via Bancontact / Mister Cash gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig.
Kosten: wij berekenen geen kosten voor betaling via Banconcact / Mister Cash.
 

Vooruitbetalen binnen 8 dagen

Met de betaling 'binnen 8 dagen' geven wij onze klanten de mogelijkheid om reeds een bestelling te plaatsen en deze op een later tijdstip te betalen.  Deze bestelling is dus te betalen binnen 8 dagen.  Op het moment dat de gehele betaling is bijgeschreven, zullen wij de bestelling afronden en versturen.
Kosten: wij berekenen geen kosten bij vooruitbetalingen.
 

Betalen bij afhalen in de winkel

U kunt tijdens de openingstijden van de winkel uw bestelling afhalen of telefonisch concact met ons opnemen om een afspraak te maken om uw wijn af te halen. In de winkel kunt u contant betalen, per PIN of Creditcard.
Kosten: wij berekenen geen kosten bij afrekenen in de winkel.